با دستور ویژه رئیس قوه قضاییه و پیگیری رئیس کل دادگستری استان گلستان؛

پروژه «بازار موزه هفت شهر گرگان» از سر گرفته شد

در مراسمی صبح امروز  عملیات ساخت و ساز پروژه بزرگ بازارموزه هفت شهر گرگان که از چهار سال پیش به علت اختلاف  بین شهرداری و اداره اوقاف ، نیمه تمام رها شده بود ، از سر گرفته شد .
در مراسمی صبح امروز  عملیات ساخت و ساز پروژه بزرگ بازارموزه هفت شهر گرگان که از چهار سال پیش به علت اختلاف  بین شهرداری و اداره اوقاف ، نیمه تمام رها شده بود ، از سر گرفته شد .
کد خبر: ۱۵۰۱۶۹۷
نویسنده شبیر دائمی

رئیس کل دادگستری گلستان در این مراسم گفت: بهره برداری از این طرح بزرگ،  علاوه بر رونق اقتصادی و گردشگری در شهر گرگان و استان،  ۲ هزار فرصت شغلی  نیز  فراهم می کند.

حیدر آسیابی افزود: این پروژه با حدود ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی، از چهار سال پیش به علت اختلاف شهرداری و اوقاف ، بلاتکلیف رها و در حال تخریب بود که با ورود دستگاه قضایی و بازدید میدانی از  محل پروژه و برگزاری چند  جلسه با  شهردار و اعضای شورای شهر گرگان ، مدیر کل اوقاف و امورخیریه استان و سرمایه گذار ، راهکارهای قانونی حل و فصل مشکل،  بررسی و در نهایت حل شد و امروز شاهد آغاز دوباره عملیلت اجرایی این طرح هستیم.

آسیابی ادامه داد:  با تلاش های صورت گرفته،  یک قرارداد اصلاحی تنظیم و چگونگی حل اختلاف  سهم اوقاف و شهرداری در عرصه این پروژه،  تعیین تکلیف شد تا سرمایه گذار بدون دغدغه و نگرانی کار تکمیل این پروژه را آغاز و به سرانجام برساند.

وی گفت: سرمایه گذار متعهد شده است طی ۲ سال،  این طرح را  تکمیل و به بهره برداری برساند البته فاز اول آن یکساله آماده خواهد شد.

آسیابی گفت: پروژه بازارموزه هفت‌شهر طرح فرهنگی گردشگری و اقتصادی است که در قالب آن قرار است یک مجتمع تجاری، فرهنگی، تفریحی و گردشگری  با زیربنای حدود ۶۷ هزار مترمربع ساخته شود.


وی افزود: ورود رییس قوه قضاییه در حل مشکل ابرچالش های استان بسیار موثر بود،  از سفر اول  ایشان که پروژه پتروشیمی، پس از ۱۶ سال حل شد و الان آماده برای فاز اجرایی شده است تا موضوع آشوراده که یکماهه موانع آن با راهکارهای قانونی، حل و فصل شد.

آسیابی گفت: بازگشت اراضی ساحلی بندرترکمن به شهرداری این شهر که طی قرارداد چند ساله با درآمد ناچیز واگذار شده بود تا تعیین تکلیف مشکل سند ۱۵ هزار خانوار روستایی و توقف ساخت و سازهای غیرمجاز در زیارت پس از ۲ دهه  و کمک به حفظ طبیعت ارزشمند جنگل النگدره، از تلاش های دادگستری استان برای  کمک توسعه استان در چند سال اخیر است.

رئیس کل دادگستری گلستان، در جلسه امروز یک خبر خوش دیگر هم برای مردم استان داشت . 

حیدر آسیابی افزود: با ورود دادگستری استان برای کمک به توسعه ورزش و حمایت از فوتبال دوستان استان  ، سرمایه گذار پروژه بازارموزه را متقاعد کردیم سال آینده تیم فوتبال هوادار را  در شهر گرگان وارد لیگ می کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
۲۵ سال با «جام‌جم»

گفت‌وگو با دکتر مراد عنادی، مدیرعامل موسسه«جام‌جم» در آستانه بیست و ششمین سالگرد انتشار این روزنامه

۲۵ سال با «جام‌جم»

نیازمندی ها